Πέθανε ο εθελοντής πυροσβέστης Γιάννης Δαμιανόγλου


Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΚΑΤ άφησε σήμερα ο διοικητής του εθελοντικού σταθμού πυρόσβεσης του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου Γιάννης Δαμιανόγλου υποκύπτοντας στα τραύματά του, μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το βράδυ στη Νέα Μάκρη. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ο γνωστά ο Γιάννης Δαμιανόγλου επέβαινε σε εθελοντικό πυροσβεστικό όχημα το οποίο ανετράπη χθες στην Λεωφόρο Μαραθώνος. Στο όχημα επέβαινε ακόμη μία εθελόντρια πυροσβέστης η οποία επίσης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ. 

Τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Διονύσου στη Νέα Μάκρη με ανατροπή εθελοντικού πυροσβεστικού οχήματος του…

Gepostet von Panagiotis Lamprou am Sonntag, 22. September 2019

Την είδηση του θανάτου του Γ. Δαμιανόγλου έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο facebook, η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά Έμυ Κορκίδη. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά αναφέρει ότι «μετά τη φοβερή, αναπάντεχη και κακότυχη κατάληξη του διοικητή της επιχειρησιακής δύναμης του σωματείου μας, το διοικητικό συμβούλιο σε ένδειξη κατανόησης και σεβασμού στο παραχθέν άοκνο έργο του εθελοντή Ιωάννη Δαμιανόγλου, αποφάσισε τη μερική αναστολή του υπηρεσιακού μας έργου μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου 2019».

Ακόμη σημειώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην ιερά μονή Αγίας Τριάδος, στο Λύρειο Ίδρυμα στον Νέο Βουτζά.

Το τελευταίο αντίο

 Το «Παρατηρητήριο για το Μάτι» βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Δαμιανόγλου στο Λύρειο ίδρυμα, όπου έδωσε το παρών πλήθος κόσμου για το «ύστατο χαίρε».